Brev:
Ked af det ved aflevering, væske og lejrtur
Hej.
Sophie er nu fyldt 3 år, og er startet i børnehave.
Det går kanongodt, men hun er begyndt at pylre og græde når man afleverer hende derude. Det gjorde hun også nogle gange i dagplejen.
Hun startede her den 3. august, og de første 4 dage gik det hele bare super. Men de sidste gange vi har afleveret hende derude, er hun blevet rigtig fortvivlet når mor eller far tager afsted..
Men når man ringer 5 minutter efter, er der bare ingenting... hvordan kan vi få hende ud af den "dårlige vane", eller hvad vi nu skal kalde det?
Hun bliver også nogle gange ked af det ved putningen herhjemme, og siger at hun er ked af at man går...
Derudover så er hun, og har altid været, svær at få til at drikke.. Hendes lillesøster, som jo kun er 9 mdr, drikker f.eks. næsten et helt glas mælk til aftensmaden, hvor Sophie kun drikker en lille mundfuld. Vi har prøvet at gøre hende opmærksom på det når hun har tisset, ved at sige at tisset ...
... bliver så gult fordi man ikke drikker nok, men det er ligesom ikke nok at bearbejde hende sådan. Vi skåler også meget, men hun drikker bare ikke særlig meget bagefter..
Og sidst et lille kritisk spørgsmål.. Her i slutningen af august skal hele børnehaven (40 børn) og pædagogerne på lejr. Fra tirsdag morgen til torsdag eftermiddag. Uden forældrebesøg..
Vi er meget i tvivl om vi skal sende Sophie med, da hun til den tid kun har "kendt" børnene og de voksne i godt 3 uger.. Vi kan jo selvfølgelig bare hente hende hvis det er nødvendigt, men vores bekymring går mere på, om hun kan få et form for psykisk knæk af at komme afsted, og så skulle hentes?
Måske er vi bare pylrede, men det er bare lidt svært at sende sit lille barn med en masse mere eller mindre fremmede mennesker... Jeg er ikke i tvivl om, at de nok skal behandle hende ordentligt, men vil bare så nødig have at hun bliver ked af det.. :-)
Med venlig hilsen
Christian
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Opdragelse | 3 år
Kære Helen. Vi har en dreng på 3 år (blev 3 i oktober) der startede i...
13. november 2024 | Opdragelse | 3 år, 4 mdr.
Hej Helen. Jeg har en skøn dreng på 3 år og 4 mdr. Han er sød og kærlig,...
26. september 2024 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.
Kære Helen. Tak for din brevkasse, som jeg nu endnu engang har brug for....
17. september 2024 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.
Hej Helen Vi har solgt vores hus og skal flytte om cirka halvanden måned....
31. august 2024 | Diverse | 2 år, 6 mdr.
Hej Helen. Har lige brug for at hører dine tanker, omkring min bekymring til...
Viden om børn:
Donorhjælp
Hvis man ikke kan blive gravid på almindeligvis, så kan man benytte sig af en donor. Og i Danmark er der to muligheder:
1. Donor med sæd:
Kvinder der ikke har nogen mandling partner eller hvor den mandlige partners sædkvalitet ikke kan anvendes til befrugtning, har mulighed for at blive gravide med en sæddoner.
Sæddonation kan både være anonym og åben. På lægeklinikker vil den normalt være anonym, hvor man kan få åbne donorer på jordemoderklinikker.
Sushi til børn
Børn må gerne få sushi - men der er nogle ting du skal overveje:
- Fisken der bruges skal have været frosset ned til - 20 grader i mindst 24 timer. Der kan forekomme parasitter i fisk og disse dræbes ved frysning.
- Sushien skal fremstilles under hygiejniske forhold. Den bør spises samme dag som den er lavet og køber du den færdigpakket skal du være opmærksom på korrekt opbevaringstemperatur og holdbarhedsdato.
- Børn under 3 år må højst spise 25...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.