Annonce

Annonce

Brev:

Bakterier i blodet og lav vækst


20. april 2009

Kategori:
Alder:
18 mdr.

Bakterier i blodet og lav vækst

Hej Helen

Min datter på 18 mdr er startet i et forløb på en børneafdeling da hun har været syg meget ofte - også inden vuggestue-start. Det har selvfølgelig været de gængse virus sygdomme, men der har også været 1 bakterie-halsbetændelse og 2 bakterie-lungebetændelse og 1 urinvejsinfektion og ufatteligt mange gange med høj feber (over 40) og ingen andre symptomer - kun at der blev påvist bakterier i blodet.

Jeg er meget bekymret for al den antibiotika hun får, hun har fået en kur på 8-10 dage en gang om måneden ca det sidste halve år. Jeg synes det er underligt, at der ikke kan stilles en diagnose når hun har feber og bakterier i blodet? Hun har fået taget blodprøver flere gange men de har ikke fundet nogen svar endnu.

Derudover har hun knækket begge sine kurver, både højde og vægt og er kun vokset 2,5 cm de sidste 6 måneder. Da hun blev født var hun 52cm og vejede 3800, nu er hun 78,5cm og vejer 10 kg.

Næste gang jeg har en aftale med ...


Annonce

... lægen vil jeg gerne selv være lidt mere forberedt og læser selvfølgeligt meget på nettet! Om Turner Syndrom, nyresygdomme, fordøjelsessygdomme osv. Har du nogen indput til det?

Vi er meget økologiske herhjemme, er meget opmærksomme på at klæde hende rigtigt på, undgå træk og jeg vasker ofte hendes og min egne hænder. Jeg har selv støvmide-allergi så vi holder hjemmet rimeligt rent, uden at være fanatiske på nogen måde, men er der noget vi overser? Måske andre bakterie-kilder i hjemmet? Eller hvad med madrassen i vuggestuen? Eller kan hun have fået en parasit, som gør hende syg hele tiden? Jeg fik meget antibiotika under graviditeten pga blærebetændelse (det har jeg haft flere gange om året siden jeg var helt lille), kan det have gjort skade?

Nå, det var meget på een gang, men jeg håber du kan give mig nogle ideer om hvad jeg kan søge videre på, eller måske ligefrem et bud på feber/bakterie-årsagen?

Med venlig hilsen
En bekymret og træt Mor

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

13. oktober 2024 | Sygdom | 18 mdr.

Skoldkopper, bedsteforældre og smitte

Kære Helen. Vores søn på 18 måneder har fået skoldkopper og i den...

Læs hele brevet og Helens svar


16. august 2024 | Opdragelse | 16 mdr.

16 måneder - tryghedssøgende

Kære Helen Tak for din brevkasse og tidligere svar:) Vores søn er nu...

Læs hele brevet og Helens svar


12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.

Kun far kan putte - og det tager +1 time.

Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...

Læs hele brevet og Helens svar


17. maj 2024 | Diverse | 16 mdr.

Cyklus efter fødsel

Hej Helen Jeg har denne gang et spørgsmål, som ikke direkte vedrører mine...

Læs hele brevet og Helens svar


7. maj 2024 | Amning | 15 mdr.

Sut/amme - sove uden bryst om natten

Hej Helen Vi har længe haft udfordringer med vores datters søvn. Hun har...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Orlov

Som børnefamilie i Danmark, har I særlige rettigheder i forhold til at få orlov.

I har f.eks. begge ret til at holde barselsorlov, når I skal have et barn. Der er mange muligheder for at dele, forlænge eller udskyde orlovsperioder. De økonomiske vilkår for orloven afhænger af jeres jobsituation.

Hovedreglen er, at kvinder har ret til fire ugers barselorlov før fødslen og 14 uger efter fødslen. Mænd har ret til to ugers orlov i løbet af de første 14 uger. Herefter...

Læs mere i Babylex

Navlestrengsblod - stamceller

Navlestrengsblod - det vil sige, det blod, som er tilbage navlestrengen og moderkagen efter fødslen - indeholder stamceller. Disse celler har hjulpet dit barn med at udvikle organer, blod, væv og immunsystem gennem hele graviditeten.

I dag forskes der meget intenst i brugen af stamceller, og håbet er at kunne gøre noget ved en række sygdomme, som i dag er uhelbredelige, fordi manglende eller ødelagte celler visse steder i kroppen ikke bliver dannet igen. Der findes mange...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce