Brev:
Pjevset, morsyg og ingen appetit
Hej Helen,
Lang tid er gået og Sigurd er nu blevet 11 mdt - ja på fredag bliver han 1 år ;o)
Han er en dejlig dreng som normalt stor-trives og er både glad, tillidsfuld og den rolige type.
Han startede med at blive sløj og fik feber for en uge siden. Det blev afløst af rigtig dårlig mave dvs. virkelig tynd og "kloakagtig" afføring som helt klart gjorde ond i maven på ham. Maven er lidt i bedring, feberen er væk - MEN han er stadig HELT uden appetit, er pjevset, ked af det meget af tiden, utidig og morsyg (græder ulykkelig når han ik kan være hos mig)
Jeg kan jo læse her på siden (og kan huske det fra min store dreng) at seperationsangst indtræder omkring nu og at det kommer til udtryk som utryghed, prevset og morsyg. Jeg er stadig hjemme med Sigurd, så han har faktisk kun oplevet at jeg var væk fra ham en hel dag - i torsdags (hvor jeg var på kursus) Det var gået rigtig godt, han var med sin far.
Jeg kan lige nu ikke rigtig finde ud af hvad det er hvad - er han ...
... stadig sløj/syg? Er det alderen? eller er det noget andet jeg skal være opmærksom på?
Det er selvfølgelig fustrerende at han absolut er uden appetit! Han spiser kun meget lidt til hvert måltid og KUN brødhappere med smøreost vil han have (så ammer jeg ham 3 gange i døgnet stadig) Hans mave er meget bedre, dog stadig lidt hvidlig. Som sagt er feberen væk og derfor undre det mig at han stadig er så pjevset og ked af det. Han har også nogle helt nye "hys" anfald hvor han bliver helt ude af sig selv hvis han ik kan få et eller andet, som han gerne vil ha.
Måske har den ene dag i torsdags uden mig bare været dårligt valgt med mavebakterie og måske skubbet noget igang hos ham (sep.angst??)
Som du kan høre er jeg lidt i vildrede og vil under alle omstændigheder gå til lægen mandag mht. maven. Han har bare slet ikke været sig selv den sidst uge eller mere og derfor prøver jeg (lidt forgæves) at holde tingene fra hinanden.
Håber du har nogle råd til mig.
Bedste hilsener
Louise
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
10. april 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen Din brevkasse har været en kæmpe hjælp hele vores tid som nye...
10. april 2025 | Sovevaner | 13 mdr.
13 mdr og i seng på anden måde - del II
Hej Helen, Mange tak for dit svar. Det giver rigtig god mening det du...
9. april 2025 | Sovevaner | 13 mdr.
Få vores 13 mdr søn i seng på en anden måde
Hej Helen, Vi er førstegangs forældre til Bertram på 13 mdr. Han er lige...
9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.
Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...
23. marts 2025 | Udvikling | 10 mdr.
Hej Helen Vores dreng, som nu er blevet 10 måneder, er startet i dagpleje....
Viden om børn:
Downs syndrom
Downs syndrom er også det man kalder trisomi 21 eller mongolisme.
Alle gravide tilbydes i dag en undersøgelse af risikoen for Downs syndrom hos fostret. Kvinder kan på baggrund at denne undersøgelse vælge om de vil have en abort. Det betyder at antallet af børn født med downs syndrom er faldet meget de sidste år.
Børn med Downs Syndrom er ligeså forskellige, som alle andre børn er det og derfor er nogle mere påvirkede af deres kromosomfejl end andre. Som forældre...
Orlov
Som børnefamilie i Danmark, har I særlige rettigheder i forhold til at få orlov.
I har f.eks. begge ret til at holde barselsorlov, når I skal have et barn. Der er mange muligheder for at dele, forlænge eller udskyde orlovsperioder. De økonomiske vilkår for orloven afhænger af jeres jobsituation.
Hovedreglen er, at kvinder har ret til fire ugers barselorlov før fødslen og 14 uger efter fødslen. Mænd har ret til to ugers orlov i løbet af de første 14 uger. Herefter...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.