Brev:
Sove i egen seng - 1 mdr.
Hej Helen
Første gang jeg prøver det her, men virker som om det er en super hjemmeside med rigtige gode råd.
Jeg har født en dejlig søn for 6 uger siden. Istarten havde han lidt mave problemer hvorfor han kun kunne finde trøst ved brystet. Derfor endte jeg ud med at amme ca hver 1 1/2-2 time. Det gjorde kun at han ikke fik ro i tarmene og vi endte med at få hjælp fra kiropraktor som hjalp meget.
Nu er vi så over det problem, men samtidig har jeg helt fra starten haft ham liggende ved min side hver nat og ammet liggende. Både fordi det var nemt pga. hans hyppige amning og mave problemer, men også for at få lidt søvn:)
Nu er problemet bare om natten vil han kun falde i søvn ved siden af mig med mit bryst i munden. Vi har forsøgt med sut, men var lidt sent på den så det er han ikke meget for - har forsøgt 3 forskellige typer og kun når han er glad osv osv.
Derudover har vi, i samarbejde med sundhedspl., gjort det at lige før senge tid får han en flaske med mælkeerstatning da han allerede har tømt begge bryst og jeg ikke har mere at give af der om aftenen. Han spiser erstatningen ...
... glædeligt og bliver træt, men når vi ligger ham ned i liften (som han er tryg ved da han ligger i den ved de andre sovetider) så begynder han at græde indtil vi tilsidst må tage ham op og jeg må gå i seng sammen med ham.
Det er samtidig hårdt om natten da han ligger og småsutter på min brystvorte som en sut og derfor ved jeg reelt ikke hvornår han spiser eller bare sutter.
Jeg har forsøgt nogle nætter at holde mig vågen under en amning og derefter ligge ham ned i liften når han bare småsutter og sover ved brystet, men så vågner han bare igen og ville ikke andet and at ligge ved mit bryst.
Jeg ville meget gerne have hjælp til hvordan vi får ham til at falde i søvn i enten liften/vuggen eller hvad som helst om natten, så jeg kan få sovet lidt alene, ikke absolut skal gå iseng sammen med ham og jeg kan ligge ham fra mig igen efter nat amning.
Samt er det okay, at han kun vil sove ude om dagen. Indtil nu vil han kun falde i søvn i sin lift ude i vognen - det gør han 3 gange i løbet af dagen af ca 3 timer de to første lurer og den sidste ca 2 timer ?
Er der håb for os:)
Mange julehilsener
Lill
Annoncer
Sponsorerede artikler
Olívy - meget mere end bleskift
Olívy er et populært bleskifteprodukt blandt mange småbørnsfamilier, og siden 2015 har Olívy været med til at ændre danskernes puslevaner med produktet Olívy baby care – diaper change til forebyggelse af røde babynumser. Men faktisk er Olívy meget mere end bleskift. Det naturlige og skånsomme ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
7. november 2024 | Udstyr | 0 mdr.
Kære Helen. Jeg har termin om 14 dage og tror, at jeg efterhånden er så...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
3. oktober 2024 | Transport og ferie | 0 mdr.
Kære Helen Vi er for 3 uger siden blevet forældre til en lille dreng, og vi...
30. september 2024 | Udstyr | 0 mdr.
Kære Helen Graviditeten skrider fremad og vi er efterhånden ved at have styr...
Viden om børn:
Flyverdragter til børn
Flyverdragter er nødvendige, og de fleste børn starter med at bruge en flyverdragt, når de begynder at kravle omkring i 1 års alderen.
Flyverdragter er til leg udenfor - ikke til at sove i. De fleste flyverdragter er meget varme og kan også være lidt stive i stoffet, og nogle flyverdragter er faktisk så stive og tunge, at de gør det svært for barnet at bevæge sig rundt. Derfor kan det være en god idé at vælge en flyverdragt, som ikke er alt for tung, og som netop giver...
Portionsstørrelse børn
Det er meget forskelligt, hvor meget det enkelte barn spiser. Nogle børn spiser meget, og andre børn spiser mindre. Der er også forskel på børns appetit, som kan svinge alt efter tidspunktet på dagen.
Børn skal have lov til at regulere deres behov for mad. Det lille barn skal have lov til at die ved brystet, når det viser behov, og børn der får flaske, skal på samme måde have lov til at selvregulere. Barnet må ikke presses til at tømme hele flasken - og omvendt - hvis barnet...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.