Svar: Bliver det en dreng eller pige
Kære Dorthe
Som udgangspunkt vil der jo være 50/50% chance for at få enten en dreng eller pige første gang. Jeg mener at ved barn nummer 2 er der statistisk en lille sandsynlighed for at barnet bliver samme køn som første barn - men meget lille.
Sandsynligheden for samme køn øges dog jo flere børn man har fået af samme køn, det vil sige at hvis man i forvejen har født 5 drenge, så er der meget stor sandsynlighed for at barn nummer 6 også bliver en dreng.
Jeg tør ikke sige, hvor du kan finde ...
... dokumentation omkring disse ting, men hvis du finder frem til noget må du gerne sende det til mig, så kan jeg og de der læser med også blive lidt klogere. Du kan evt. prøve at kontakte genetisk rådgivning på et af de større hospitaler. Jeg mener at der både på Odense Universitets Hospital, Rigshospitalet og også på Skejby er genetisk rådgivning. De kan måske henvise dig til litteratur, artikler eller lignende - eller måske bare be- eller afkræfte teorien.

Kom til foredrag med Helen Lyng Hansen
Tirsdag 6. maj: Børn & Mad, FOF Aarhus
Held og lykke med din videre efterforskning :o)
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Viden om børn:
Proprioceptive sans
Der er 3 sanser, som er fundamentet for barnets motoriske udvikling, og som er helt centrale for barnets evne til at bearbejde og bruge sine sanser og de sanseindtryk, som barnet møder i hverdagen: Det er vestibulærsansen, taktilsansen og den proprioceptive sans.
Den proprioceptive sans kaldes også muskel-ledsansen, stillingssansen og den kinæstetiske/bevægelsessans. Denne sans er kroppens evne til at opfatte bevægelse, muskelkraft, kropsstilling, og det sker ved hjælp af...
Vaccination
De danske sundhedsmyndigheder anbefaler følgende vaccinationer:
- 3 mdr.: Difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 1 og PCV7-1
- 5 mdr.: Difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 2 og PCV7-2
- 12 mdr.: Difteri-tetanus-kighoste-polio-Hib 3 og PCV7-3
- 15 mdr.: MFR 1
- 4 år: MFR 2 (pr. 1. april 2008)
- 5 år: Difteri-tetanus-kighoste-polio revaccination
- 12 år: MFR 2 og til piger HPV 1, 2 og 3
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.