Brev:
Uro og gråd om natten
Kære Helen.
Nu er min dreng ved at være 6 mdr. Vi har i et stykke tid oplevet, at han vågner om natten og græder. Det passer som regel med at det er fra omkring 02.00 til kl. 03.00. Han starter med at klynke lidt, hvorefter det slår mere og mere over i gråd.
Når vi så tager ham op begynder han at græde endnu mere. og vi kan ikke trøste ham - vi har prøvet at gå med ham, men det giver ingen effekt. Vi har også forsøgt og give ham flaske, men han er ikke sulten. Det virker som om, at når han græder sådan, så har han ondt et eller andet sted. Der er nogle gange pauser i gråden, men så skyder han ryg nogle gange og skriger endnu mere. Nogle gange prøver vi så bare at ligge ham ned igen og så falder han til ro - men vågner igen senere og har samme tur.
Han bliver lagt i seng ved ca. 20.00 tiden med 200 ml vælling med movicol i og spiser først ...
... ca. 05.15, hvor han spiser ca. 200 ml mme. Men vi skal ind og give ham sutten mange gange og nu er han så som sagt begyndt at vågne op og græde. Det skal lige siges at han er kommet ind på sit eget værelse for ca. 14 dage siden.
Jeg giver han skemad 2 gange om dagen, hvis jeg kan komme afsted med det, dvs. at det er lidt svært at få det til at passe nogle gange, da der stadig ikke er rytme i, hvornår han sover, så derfor er det lidt svært at give ham skemad på faste tidspunkter - men han er RIGTIG god til at spise skemad og han er begyndt at få større portioner (ca. 1 dl af gangen).
Jeg håber derfor at du kan hjælpe os endnu engang med et svar, da det er hårdt at det nu går mere ud over vores nattesøvn og samtidigt sover han jo stadig ikke så godt om dagen - (stadig lure på 30 minutter af gangen for det meste).
Med venlig hilsen
en træt mor :-)
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
21. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Putning og nattesøvn for tvillingepiger
Kære Helen Vi skriver for at få nogle gode råd til at gennemskue hvorfor...
17. november 2024 | Sovevaner | 5 mdr.
Baby vågner hele tiden om natten
Kære Helen. Tak for dit brugbare svar angående søvnrutiner. Jeg skriver...
5. november 2024 | Sovevaner | 6 mdr.
Hej Helen Tak for dine tidligere gode svar:) Vores dreng er nu 6 måneder...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
Viden om børn:
Klumpfod (varusfod)
I Danmark fødes ca. 1 ud af 1000 børn med klumpfod. Det svarer til ca. 60 børn årligt i Danmark. Hos ca. halvdelen er der klumpfod på begge fødder.
Klumpfod kaldes også varusfod eller talipes equinovarus. Det er en fejlstilling i en eller begge fødder. Når barnet bliver født, ser foden normal ud, men den kan ikke rettes til normal stilling. Når man ser på foden, vil hælen dreje indad, forfoden pege ind mod midten, og samtidig vil mellemfoden (svangen) være løftet. Foden...
Kravle
De fleste børn begynder at kravle, når de er mellem 8-12 måneder gamle. Nogle børn kravler dog allerede i 6 måneders alderen, og andre børn springer kravlestadiet helt over.
Det er vigtigt, at barnet kravler, da det har stor betydning for barnets motoriske udvikling og kunnen senere i livet. Når barnet kravler styrkes armmusklerne, og barnet øver sig i at holde hovedet oppe og i at bevæge det frit i alle retninger. Det sker små rytmiske bevægelser i ryggen, som er vigtigt for at...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.