Brev:
Vil ikke have flaske - 7 mdr.
Hej Helen!
Tak for dit svar - det var MEGET brugbart og lige til at gå til - vi har været på ferie, men vi er nu startet med den nye plan.
Har lige et par tillægsspørgsmål...
Jeg har nu droppet amningen (ammer kun tidligt morgen og aften/nat). Men han nægter simpelthen at tage flasken om eftermiddagen - han har højst taget 40-50 ml, men de fleste gange skriger og vrider han sig så snart han ser flasken og skubber den væk når den nærmer sig. Det gælder både hvis det er far eller mor der giver flasken.
Jeg har puttet sukker i MME, så den var sødere - det hjalp den første dag. Hvis jeg tilbyder bryst i stedet for, så vil han heller ikke have det. Vi plejede at give ham vælling inden putning, men nu ammer jeg ham, da brysterne jo er temmelig hårde efter ikke at have ammet siden kl. 5. Det resultere jo så i at han nu ...
... slet ikke får flasken, hvilket jeg jo egentlig var ret glad for - hvis han nu skal passes en dag. Er der noget vi kan gøre?
Vi har droppet powernappen om eftermiddagen og det er gået rimelig godt.
Jeg har også de sidste dage droppet at give ham både grød og mos efter middagsluren, for ellers vil han heller ikke ammes.
Jeg "tør" ikke rigtig putte ham allerede kl. 19.30-20.00 - han viser faktisk træthedstegn, men jeg prøver altid at strække den lidt længere, fordi jeg er bange for at han bare vil stå op kl. 5. Han har de sidste 3 nætter kun sovet 9-9,5 time. Sov mellem 20.45 -21.15 og vågnede helt ved 6 tiden. Men hvad er din erfaring - hvis jeg putter ham tidligere, vil han så alligevel sove længere? Han har sovet 3 timer i løbet af dagen, dvs kun 12-12,5 time ialt (mod ca 14 tidligere).
På forhånd tak
Christina
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.
Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...
9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.
Opvågninger om natten - 8.5 måned
Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...
18. marts 2025 | Kost og ernæring | 9 mdr.
Kære Helen. Mange tak for dit fine svar angående vores søns søvn. Rom blev...
16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.
Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....
12. marts 2025 | Kost og ernæring | 6 mdr.
Hej Helen. Jeg har en dreng på 6 måneder, som er kommet godt i gang med...
Viden om børn:
Feber
Børns temperatur kan stige pludseligt. Dette skyldes, at deres evne til at kunne regulere temperatur ikke er fuldt udviklet. Den normale temperatur ligger mellem 36,5 og 37,5 grader celsius. Det er normalt, at temperaturen er ½ grad højere om aftenen end om morgenen.
Når temperaturen stiger, og der er tale om feber, vil barnet fryse, være koldt og blegt. Når feberen har fundet sit leje, bliver barnet derimod varmt og får blussende røde kinder. Et barn der har feber, skal have...
CE-mærket
Se efter CE-mærket når du køber legetøj
Legetøj skal være CE-mærket. Det er en sikkerhed for at legetøjet opfylder en række krav til sundhed, sikkerhed og miljø. CE-mærket er fælles for Europa og det er Forbrugerstyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen og Miljøstyrelsen, der holder øje med at reglerne for CE-mærkning overholdes. Der foretages løbende stikprøvekontroller for at kontrollere at det legetøj, vi kan købe til vores børn, er i orden.
Du skal også være opmærksom på...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.