Brev:
Kolik, mad, sovevaner
Hej Helen.
Tak for dit svar tidligere...
Jeg er i fuld gang med at prøve, at lægge Magnus før han er faldet helt i søvn. Nogle gange er det lykkes at han er haft helt åbne øjne idet han er blevet lagt i vugge eller barnevogn, men med hjælp af enten min hånd på hans mave/bryst eller lidt rokken med barnevognen så er er han faldet i søvn. Andre gange skal han fortsat lulles i søvn i min favn. Jeg er desuden begyndt på at lægge ham i barnevognen, når han er træt, men helt vågen, og så gå en lang tur med ham (knap 1 time) til han er faldet i søvn.
Er dette en god og rimelig rigtig fremgangsmåde??
Mit spørgsmål angående mad; Jeg kan læse mig til, at mange giver deres børn vælling om aftenen!! Jeg ammer fortsat kun Magnus. Far har prøvet en enkelt gang at give ham flaske med mme om dagen, idet jeg ikke kunne være hjemme der, men den ville han ikke tage. Har hørt at det er forskellige sutteteknikker - ...
... bryst/flaske?? Er det så ikke for meget at starte på vælling og flaske, for så at introducere skemad??
Vil vælling og/eller skemad kunne virke således, at Magnus kan sove lidt længere ad gangen om natten?!?!? Han vågner hver 2-3 time. Sover fra 20.30-07.00.
Med hensyn til kolik, ser vi ikke længere så meget til det... Mit spørgsmål er; Magnus vågner stort set hver morgen med skrig. Inden da bliver han urolig ved 5-tiden om morgenen, ligger med lukkede øjne og fægter med arme og ben, men siger ikke noget. Her tager jeg ham oftest over i sengen, da jeg ikke kan sove fra det. Så bliver Magnus en del mere rolig, men kan stadig fægte lidt med arme/ben.
Er det fortsat kolik, der er skyld i at han vågner ved at skrige? Efter 5-10 minutter er han glad igen.
Han har nu fin afføring - dvs. han skider 2 gange dagligt. Første gang er altid enten 1. eller 2. gang han bliver ammet om dagen.
Hilsen
Magnus og hans mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
Viden om børn:
Tænder
Der er stor forskel på, hvornår børn får deres første tænder. Nogle bliver født med en tand eller to. Andre er over et år før den første tand melder sig.
De fleste børn får dog deres første tænder omkring 6 mdr.´s alderen og vil have et komplet sæt tænder omkring 3 års alderen, dvs. 20 tænder.
Mange børn får ondt i gummerne, når tænderne bryder igennem. Her kan det hjælpe med en bidering, eller noget koldt at bide i f.eks. et stykke agurk. Skær en skive agurk på...
Tisser i sengen
Over 13 % af danske børn har problemer med at tisse i sengen. Det svarer til, at tre elever i en almindelig folkeskoleklasse oplever en forstyrret nattesøvn med vådt nattøj og sengetøj.
Man ved at de fleste sengevædere er drenge og at tilstanden ofte er arvelig. Sengevædning er primært fysiologisk betinget og skyldes enten manglende produktion af det hormon, der styrer urinproduktionen eller for lille blære i forhold til barnets alder.
Langt de fleste børn vokser...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.