Annonce

Annonce

Den dag Leopold blev... Et sjovt og lærerigt MEMORY-spil om følelser


18. oktober 2024

Forfatter:
Dina Gellert
Forlag:
Forlaget Bolden
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
32
Pris:
150
ISBN:
9788772052892
Den dag Leopold blev... Et sjovt og lærerigt MEMORY-spil om følelser

Læs omtalen af "Den dag Leopold blev... Et sjovt og lærerigt MEMORY-spil om følelser" under annoncen ...


Annonce

Den dag Leopold blev... er et sjovt og lærerigt Memory-spil om følelser. Spillet tager udgangspunkt i bøgerne om Leopold, og I får således mulighed for at tale åbent om alle de følelser, som vi alle kan have: Vrede, jalousi, forelskelse, frygt, kærlighed osv.

Spillet kan bruges på forskellig vis:

- Traditionelt memory-spil.
- Med udtryk og/eller tale.
- Som "Gæt og Grimasser".
- Som samtalekort.

At spille et memoryspil om følelser med børn kan være en rigtig god måde at fremme barnets følelsesmæssige udvikling og forståelse af følelser på, fordi det kombinerer leg med læring på en interaktiv måde:

- Når dit barn ser illustrationer af de forskellige følelser, vil det hjælpe barnet med at genkende og skelne forskellige følelsesmæssige udtryk.

- Når I spiller et spil om følelser, åbner det op for samtaler om, hvornår man oplever disse følelser, og hvorfor andre kan føle det samme. Dette vil være med til at udvikle dit barns empati.

- Når I sætter ord på, hvad I ser på kortene, så styrker I jeres barns sproglige udvikling. Når I f.eks. vender kortet "sur", så kan du spørger "hvornår føler du dig sur?", eller "hvad kan gøre dig sur?", og du opmuntrer derfor dit barn til at sætte ord på sine følelser.

Spillet kan spilles af alle i alderen 3-99 år, og det kan med fordel bruges til grupper - f.eks. i børnehaven, til børnefødselsdag eller lignende.
Spillet indeholder 32 brikker i str. 9 x 9 cm.
Spilletiden er ca. 30 minutter


Annoncer

Sponsorerede artikler

BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump

BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Denne måneds præmie: Vind kreativt legetøj til dit barn!

Værdi 520,-

tilmeld

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for dit svar til min ældste søn og hans spørgsmål om ’bierne og blomsterne’. Vi har læst et par bøger sammen, han grinede rigtig meget … men fik stillet sin nysgerrighed!

Det var en rigtig god idé at læse bøger sammen, for du har jo fuldstændig ret: Det kan være grænseoverskridende for både barn og voksen af snakke om den slags sammen, mens en bog oplyser nøgternt og godt. Intimsfæren bevares intakt, genialt!


Annonce