Der er mange gode grund til, at du skal inddrage dit barn, når der skal laves mad. Det kan blandt andet forebygge kræsenhed og give dit barn sunde madvaner, samtidig med at det blandt andet også styrker dit barns sanser, fingermotorik og sproglige udvikling.
Jeg har sammen med Claus Holm, der er kok, lavet bogen "Helen og Holms familiemad - tag børnene med i køkkenet, som udkommer i dag den 9. november 2021.
Der findes mange kogebøger, også kogebøger til børn - men de er alle sammen til større børn; børn som begynder at kunne læse en opskrift. Men interessen for mad, behovet for at kunne være med i køkkenet kan sagtens vækkes, lang tid før dit barn overhovedet kan læse. Og "Helens og Holms familiemad - tag børnene med i køkkenet" er din guide til, hvordan du kan inddrage dit barn i alderen 1-6 år i madlavningen.
Bogen indeholder opskrifter til:
Morgenmad
Frokost
Aftensmad
Den lille sult og på tur
Bagværk og kager
Spread, dip og dressing
Til hver opskrift er der indsat små ikoner og information, der hjælper dig med at finde ud af, hvad dit barn kan ...