Ristede rugbrødsbjælker Ristede rugbrødsbjælker er rare for barnet at gumle på, når det får tænder - og så vænner de barnet til smagen af rugbrød. ]]> Den første grød Med færdiglavet grød kan du lave meget små portioner. ]]> Gulerodspuré Gulerodspuré kan bruges som selvstændig ret til de mindste børn eller som flot topping på andre retter. ]]> Quinoagrød Quinoagrød er fri for gluten og god til helt små børn. ]]> Topping af færdiglavet frugtmos Det er let at variere smags- og synsindtryk for barnet med færdiglavet frugtmos. ]]> Papaja og æblepuré Helen og Regitze på 8 år laver en dejlig papaja og æblepuré. ]]> Sovs af færdiglavet babymad Du kan lette overgangen til familiemaden ved at bruge færdiglavet babymad som sovs. ]]> Øllebrød Øllebrød er en sand klassiker i det danske babykøkken. ]]> Cremet tomat- og rødspættepuré Dejlig fiskesovs som du kan bruge som topping på f.eks. grøntsagsmos. ]]> Kylling med æble og pastinak Regitze på 8 hjælper Helen med at lave en lækker kyllingeret med æble og pastinak. ]]> Havregrynsboller Helen og Regitze på 8 hygger sig med at lave havregrynsboller. ]]> Færdiglavet grød med din egen mælk Hvis du selv vil bestemme hvilken mælk grøden skal laves med, kan du købe en færdiglavet grød uden tilsat mælk. ]]> Jordskok- og squashmos Flot og velsmagende mos af jordskokker og squash. ]]> Børnevenlig sushi Celine på 12 år laver børnevenlig sushi uden rå fisk. ]]> Frisk pæremos Frisk pæremos er en let og lækker topping til mange former for grød. ]]> Smørbart pålæg af færdiglavet babymad Det er en god idé at bruge smørbart pålæg, når du skal introducere dit barn for rugbrødshapsere. ]]> Ærtesovs En flot og dejlig sovs af ærter til de mindste børn. ]]> Grøntsagssuppe En dejlig grøntssagssuppe til hele familien. ]]> Pyntning af julekager Helen pynter julekager med glasur sammen med pigerne. ]]> Julekager Helen bager julekager med børnene. ]]>