Brev:
Manglende afføring og hård mave
Hej Helen
Mads på 3 måneder har problemer med at komme af med sin afføring. Han får Grøn Allomin, da vi helt fra start af har kæmpet med hård mave, mavekneb og sart mave. Han spiser 5-6 flasker i døgnet ca. 150 ml.
Igennem en lang periode kunne vi holde hans mave kørende på 9-12 ml laktolose om dagen. Så trappede vi ud og maven fungerede forsat i ca. en uge. Så stoppede den pludselig igen – og vi påbegyndte laktolosen igen.
Det har siden været meget svært at ramme den rigtige mængde. Nogle få gange har han pludselig fået voldsom tynd mave, hvorfor vi selvfølgelig stoppede med laktolosen, hvilket resulterede i, at han igen fik hård mave.
Nu er han igen løbet ind i problemer med at komme af med afføringen. Og nu vil han ikke have mere laktolose! Han bliver tosset – og det er tydeligt, at han ikke bryder sig om det mere.
Vi har ...
... forsøgt at give ham vand, og det går ok i nogle situationer. Den sidste uge har han kun haft en lille hård gummibold på størrelse med en 2-krone (dagligt) som afføring. Det virker ikke som om han bliver tømt. Kan det passe, at der ikke er mere afføring?
Vi cykler, masserer, svømmer, bader varmt. Vi har druknet ham i laktolose. Vi har været til kiropraktor (som virkede, hvorefter vi stoppede – og nu overvejer at starte igen). Jeg synes, vi har prøvet/prøver alt.
Jeg er så træt af, at hele hans vågen tid går med at heppe på hans afføring. Heldigvis virker han ikke ked af det eller som om han har ondt. Så jeg tænker også, at jeg måske bekymrer mig unødvendigt? Skaber jeg et problem, uden det egentligt er der?
Hvornår skal vi bekymre os for, om der er andre problemer?
Hvad kan vi ellers gøre?
Ser frem til dit svar!
På forhånd tak
Sanne
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
Viden om børn:
Tidlig født
Når børn bliver født før termintidspunktet taler man om for tidlig fødsel. En graviditet varer normalt ca 40 uger.
Børn der er født mellem uge 33 og uge 37, betegnes ofte "moderat tidlig født". Disse børn er altså født mellem 3-8 uger for tidligt.
Børn der er født mellem uge 29 og uge 32, betegnes normalt som "meget tidligt født". Disse børn er født mellem 9-12 uger for tidligt.
Børn der er født før uge 29, betegnes normalt som "extremt tidligt...
Navlestreng
Navlestrengen forbinder dit barn og dig til hinanden, så længe barnet ligger inde i livmoderen. Navlestrengen går fra babys navle til moderkagen, og det via navlestrengen at dit barn får alt det, som barnet har brug for, når det skal vokse og udvikle sig i livmoderen.
Lige efter fødslen vil navlestrengen stadig forbinde dig og dit barn, og navlestrengen fungerer fortsat lidt. Man kan se, at den pulserer, så barnet får den sidste ilt fra moderkagen.
Når moderkagen...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.