Brev:
Reaktion på mors sorg og vintertid
Hej Helen
Det er efterhånden rigtig længe siden, jeg har skrevet, og det skyldes selvfølgelig, at det går rigtig godt med Ida. Nu har vi dog brug for lidt råd igen.
Jeg fik i mandags konstateret en missed abortion i uge 7 og fik en udskrabning i går, tirsdag. Vi har selvfølgelig været meget kede af det, og selv var jeg meget påvirket også i tiden op til, at det blev konstateret, da jeg var meget nervøs og bange for, at der var noget galt, samtidig med at jeg havde meget kvalme og i det hele taget var utilpas.
Det har påvirket Ida en del. Hun er meget morsyg og bliver hurtigt ked af det, og jeg er ret sikker på, at det skyldes, at hun er påvirket af især min (for hende) mærkelige opførsel med at ligge på sofaen hele tiden og være ked af det. Mit spørgsmål er nu, hvordan hjælper vi hende med dette? Skal vi give hende ekstra kærlighed og opmærksomhed i den næste tid? Eller skal vi bare se tiden an og vente ...
... på, at alt bliver normalt igen?
Og derudover har vi store problemer om morgenen efter vi overgik til vintertid. Ida vågner kl. 4.30 om morgenen og det endda selvom vi fik hende ind i en rytme med at vågne ca 6.30 inden vi nåede vintertid, da vi også havde problemer sidste år. Hvordan griber vi bedst det an? Kan man bruge metoden med at lade hende græde i 3 min. og så gå ind og putte hende igen eller skal der andre metoder i brug om morgenen? Det dur ikke at tage hende ind til os. Det har vi prøvet og hun begynder straks at plage om tegnefilm og står op, når vi ikke tænder fjernsynet. Så indtil nu har vi ladet hende blive i hendes seng og forsøgt at få hende til at sove igen. Det skal selvfølgelig siges, at timingen med min missed abortion gør, at vi ikke har haft meget overskud til at tage kampen, men det regner vi med at have nu. Så nu skal vi bare lige vide, hvordan vi skal gøre.
På forhånd tak.
Idas mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Plus-Plus BIG: Sjov og lærerig leg for de mindste
Når det kommer til små børns udvikling, spiller leg en afgørende rolle. Det er en væsentlig måde for børn til at udvikle deres finmotorik, evnen til at fordybe sig, lære om farver og former osv. BIG har vist sig at være godt til netop det, og derfor vælger mange vuggestuer og børnehaver også BIG, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
6. november 2024 | Kost og ernæring | 2 år, 2 mdr.
Kære Helen Jeg læste netop dit nyhedsbrev om de forskellige virusinfektioner...
16. september 2024 | Opdragelse | 23 mdr.
Hej Helen. Vi har en søn på snart 2 år, som i perioder vælger den ene af os...
12. august 2024 | Sovevaner | 19 mdr.
Kun far kan putte - og det tager +1 time.
Hej Helen Vi skriver til dig da vi har udfordringer med putning til nat. Vi...
23. maj 2024 | Sovevaner | 2 år, 2 mdr.
Putte senere eller vække fra lur
Kære Helen Tusind tak for dit forrige svar angående night terror. Der var...
1. maj 2024 | Sovevaner | 20 mdr.
Kære helen, Vi har store problemer med putning til nat herhjemme og ønsker...
Viden om børn:
Lus hos børn
Rigtig mange familier oplever, at deres børn kommer hjem med lus, og det bedste du kan gøre er at kæmme dit barn. Kæmning gør du bedst således:
1. Først vasker du barnets hår almindeligt. Helt våde lus sidder stille, men hvis lusene er tørre eller kun let fugtige, så bevæger de sig rundt. Våde lus er derfor lettere at få fat i. Sæt barnet på en stol foran dig, så du sikrer dig en god arbejdsstilling. Det tager tid at kæmme hår.
2. Så kommer du en god portion balsam...
Kræsenhed
Når barnet er kommet i gang med skemaden, så er det meget vigtigt at introducere så meget forskelligt af familiens mad som muligt.
Når barnet først er blevet 1 år, så er appetitten og lysten til at smage noget nyt ikke særlig stor.
Prøv altid at servere det samme for barnet som I selv spiser og se altid ud som om I nyder maden. Lad være med at vise barnet for meget interesse, men lad det spise uden at presse det.
I må respektere at der er noget mad,...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.