Brev:
Amning, prutter, søvn mv.
Hej igen
I forlængelse af mit sidste brev, vil jeg gerne sige, at jeg forsøger alle de ammestillinger der er og lige lidt hjælper det, efter de der 10 min bliver hun urolig og ked, og prutterne bliver det eneste der er fokus på.
Jeg har forsøgt at pusle efter hun bliver hysterisk for derefter at lægge hende til igen, men jeg synes ikke, at det har nogen effekt også selv om jeg lægger hende til ved det fyldte bryst.
Jeg er dybt frustreret!! Hvad skal jeg gøre??
Kan hun have fået det hun ville?? Hun bliver mere rolig når jeg tager hende fra, men brokker sig stadig lidt over prutterne..
I forrige uge kom hun igen op på 200g og i denne uge er vægtøgningen 190g.
Om aftenen er vi begyndt at supplere med en flaske, af min mælk fra fryseren, til det sidste måltid inden vi går i seng. Hun lægges således først til ved begge bryster indtil hun bliver hysterisk pga. prutterne og så får hun flasken. Når ...
... hun spiser af flasken er det uden uro og prutter, hvordan kan det være??
Hun bliver ammet og får flaske omkring kl. 21. Alt dette tager vel ca. 1 time, da spisningen af flasken går langsomt. Efter det går der ca. 45 min. til en time inden hun sover.
Derefter kan hun typisk sove meget længe og jeg vækker hende efter 5 timers søvn, hvilket vil sige, at der når at gå 7 timer imellem hun er blevet langt til kl. 21 og til hun lægges til igen.
Jeg har fået at vide at hun må sove i 5 timer, men jeg synes måske det er lidt for lang tid, der så er mellem amningerne eller??
Om natten når hun ammes, ligger vi begge ned, og der er ikke nogle problemer med prutter eller uro, det forstår jeg ikke, når nu de der dumme prutter kommer om dagen??
Jeg ønsker ikke at opgive amningen, og vil derfor meget gerne overvinde prutterne ☺
Hvornår må hun begynde og sove igennem? Hvor jeg ikke vækker hende.
Susan
Annoncer
Sponsorerede artikler
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din Guldklump
BabyNordic™ – Det ultimative legetæppe til din baby og din familie
Kender du det, at gulvet er hårdt at sidde på, når du leger og tumler med din baby? Det gør Camilla – og det ville hun gerne lave om på. Svaret hedder BabyNordic™-tæppet.
Lege- og aktivitetstæppet skaber det perfekte, ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
22. november 2024 | Kost og ernæring | 4 mdr.
Kære Helen Vi har en datter på nu 4 måneder, som vi synes virker meget...
8. november 2024 | Amning | 2 mdr.
Kære Helen. Vores lillebror er nu 10 uger og er en stor dreng - og mit...
28. oktober 2024 | Diverse | 4 mdr.
Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det gav ro herhjemme! Men nu...
27. oktober 2024 | Sovevaner | 4 mdr.
Kære Helen. Tusind tak for dit fine svar for et par uger siden. Vores dreng...
12. oktober 2024 | Diverse | 2 mdr.
Kære Helen Min veninde og jeg har fået vores drenge med kun en uges...
Viden om børn:
Lus hos børn
Rigtig mange familier oplever, at deres børn kommer hjem med lus, og det bedste du kan gøre er at kæmme dit barn. Kæmning gør du bedst således:
1. Først vasker du barnets hår almindeligt. Helt våde lus sidder stille, men hvis lusene er tørre eller kun let fugtige, så bevæger de sig rundt. Våde lus er derfor lettere at få fat i. Sæt barnet på en stol foran dig, så du sikrer dig en god arbejdsstilling. Det tager tid at kæmme hår.
2. Så kommer du en god portion balsam...
Kosttilskud - børn
Følgende kosttilskud anbefales til børn:
- D-vitamin tilskud gives til alle børn i alder 0-4 år. Der gives 10 mikrogram dagligt. Børn med mørk hud og/eller børn, som går klædt, så kroppen er tildækket om sommeren skal forsætte med D-vitamin gennem hele barndommen/livet.
- Calcium gives til børn, der har mælkeallergi eller til børn, hvor forældrene ikke ønsker at give deres barn mælkeprodukter. Der gives 500 mg dagligt fra 1 års alderen.
- Jerntilskud...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.