Annonce

Annonce

Mit livs største tigerspring


15. november 2015

Forfatter:
Charlotte Heje Haase
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
218
Pris:
249
ISBN:
9788763837545

Læs omtalen af "Mit livs største tigerspring " under annoncen ...


Annonce

Kan lyden af en defekt emhætte erstatte en sut? Hvorfor laver en nybagt mor vandfaldsrislen mellem tænderne om natten? Kan man virkelig downloade en app over babyers tigerspring, der passer perfekt med barnets udvikling og interval-sindssyge? Og hvad med morens? Mit livs største tigerspring er en bundærlig og uhøjtidelig beretning om at være nybagt mor , om at famle i blinde, og om at elske helt ud i fingerspidserne.

Nybagte mødre lever i dag i en paradoksal virkelighed med idealer om mere nærvær, økologi og back to basics. Der er mange løftede pegefingre og gode råd, og vi arbejder som aldrig før, lever i sammenbragte familier, og så i en tid, hvor caféer og omgivelser i et hele taget helst er fri for gråd og amning.

Charlotte Heje Haase, nybagt førstegangsmor, fortæller sin personlige og sårbare beretning fra barslen - med alle sine usikkerheder, bekymringer og vanvittige lykkestunder, der kendetegner den første tid som mor.

Mit livs største tigerspring er en humoristisk og varm beretning, mange kvinder vil kunne spejle sig i.

Charlotte Heje Haase er forfatter, sociolog og klummeskribent. Hun har tidligere udgivet bøgerne 1001 tårs tøsetanker, Skydykker uden faldskærm og Generation multiorgasme. Til dagligt er hun redaktionschef på magasinet Psykologi.

Køb bogen "Mit livs største tigerspring " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide: Undgå uønsket kemi i dit barns mad

De gode råd er mange, og som forældre kan det være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. Derfor har Fødevarestyrelsen samlet de vigtigste anbefalinger til at undgå uønsket kemi, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke fødevarer, du bør være opmærksom på.

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Denne gang skriver jeg bare for at udtrykke min taknemmelighed over det store arbejde du gør for at informere alle os "usikre mødre".

Normalt anser jeg mig selv for at være relativt velinformeret om de emner, der interesserer mig .....- men jeg må indrømme, at det at blive mor har ført en helt uventet usikkerhed med sig.

Når det man ønsker aller mest er at give sit barn den bedste start på livet - og man bare ikke er sikker på, hvad der er det bedste at gøre, er det fantastisk at kunne rådføre sig hos dig.

Jeg har læst stakke af bøger, Sundhedsstyrelsens anbefalinger, diverse artikler og lavet utallige google-søgninger (hvor jeg i øvrigt ofte lander på din side) om børnerelaterede emner - og alligevel bliver jeg tit i tvivl.

Trods mange spørgsmål fra min side svarer du tålmodigt, grundigt og engageret på det hele - og det betyder meget for mig som nybagt mor at få en kommentar med på vejen :-)

Mit medlemskab hos netsundhedsplejerske.dk er en rigtig god investering - og min søn får en mindre bekymret mor med i købet ;-)

God sommer


Annonce