Annonce

Annonce

Magiske måltider


7. november 2015

Forfatter:
Charlotte Seeger
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
226
Pris:
199
ISBN:
9788740605808
Magiske måltider

Læs omtalen af "Magiske måltider " under annoncen ...


Annonce

Sjov og kreativ mad til børn i hverdage, weekender og til fester

Børn og voksne spiser ofte med øjnene. Når maden anrettes med farver og former, så vækkes barnets nysgerrighed, sanserne stimuleres, og måltidet bliver til en god og hyggelig oplevelse. Og hyggelige måltider er at fortrække frem for måltider, hvor der bliver stukket til maden og surmulet.

Magiske måltider er en kogebog fuld af sprudlende ideer til, hvordan du kan anrette børnenes måltider som små kunstværker på tallerkenen. Du får hjælp til at slippe fantasien løs og inspiration til at øge dit barns madglæde. Byg f.eks. Batman i blåbær, eller forvandl yoghurten til et smilende pandaansigt kun ved hjælp af et par rosiner. Det er super enkelt, men resultatet er magisk.

Charlotte Seeger er ernæringsformidler og indehaver af hjemmesiden Babybite.dk, hvor hun deler ud af gode råd og opskrifter til børn fra 4 måneder og op.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dine altid gode råd... Din hjemmeside er til stor hjælp. Især for os udenlandsdanskere som ikke har en sundhedsplejerske til rådighed på samme måde som man har i Danmark.

Tak, for alt det du gør.

Udlandsdanskeren


Annonce