Annonce

Annonce

Hjernekufferten - aktiviteter for højtbegavede børn i dagtilbud


14. marts 2024

Forfatter:
Dea Franck
Forlag:
Akademisk Forlag
Udgivelsesår:
2024
Sidetal:
100
Pris:
250
ISBN:
9788750065289
Hjernekufferten - aktiviteter for højtbegavede børn i dagtilbud

Læs omtalen af "Hjernekufferten - aktiviteter for højtbegavede børn i dagtilbud" under annoncen ...


Annonce

Hjernekufferten indeholder en samling af aktiviteter, som er særligt målrettet højtbegavede børn i alderen 3-6 år.

Højtbegavede børn i førskolealderen udvikler sig på en lang række områder hurtigere end jævnaldrene. De har derfor behov for andre kognitive udfordringer - afstemt med deres motorik og følelser, som typisk er alderssvarende. Det er vigtigt, at børnene mødes med tilstrækkelige udfordringer, så man ikke ødelægger deres motivation eller kompromitterer deres udvikling - børnene skal have realiseret deres potentiale.

Med "Hjernekufferten" giver Dea Franck dig viden, inspiration og direkte vejledning til, hvordan du kan aktivere de højtbegavede børn. Bogen indeholder en introducerende beskrivelse af den høje begavelse samt 27 forskellige aktiviteter, der er designet i indhold og omfang til at tilgodese de højtbegavede børns udvikling og læring.

Bogen Hjernekufferten henvender sig til pædagoger, forældre og andre voksne, der møder højtbegavede børn. Bogen fletter daginstitutionens og hjemmets indsatser sammen, så der sikres en fælles retning, der er lige til at gå til.

I serien findes også en højtlæsningsbog "Liva er højt begavet".

Om forfatteren
Dea Franck er autoriseret psykolog med ekspertise i arbejdet med højtbegavede børn, unge og voksne. Hun driver sin egen psykologklinik, hvor hun tilbyder blandt andet intelligenstest, rådgivning og supervision. Hun har skrevet flere bøger om høj begavelse. Dea Franck er selv højt begavet og medlem af Mensa.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Vi vil bare sige dig tusinde tak!! Det er uvurderligt, at du findes og giver så mange gode råd! Men det bedste er, at du er så anerkendende i dine svar om alverdens små og store problemer hjemme i de små familier. Det er en rigtig rar følelse, at man ikke behøver holde sig tilbage, når man skriver til dig, fordi du aldrig dømmer i dine svar. Så tusinde tak for en fantastisk brevkasse!

Hilsen drengens forældre


Annonce