Annonce

Annonce

Kom til gratis Barselscafé med Helen og to andre eksperter!


15. maj 2012

Tre danske eksperter deler ud af gode og gratis råd om s​måbørns trivsel på Børnehjælpsdagens Kræmmermarked, der inviterer til barselscafe i Kristi Himmelfartsferien.


Tag baby og barnevogn med når Børnehjælpsdagens Kræmmermarked (Bellahøj, København) inviterer til gratis Barselscafé; fredag den 18. maj fra kl. 11:00-13:00 i det store festtelt. Her har du mulighed for at hente inspiration og gode råd fra tre kompetente og engagerede eksperter med fokus på dig og dit barns trivsel.


Du kan blandt andet møde Helen Lyng Hansen her fra netsundhedsplejerske.dk. Kom og få et godt råd om søvn, mad, puttemetoder, amning og meget mere.


Du kan endvidere møde Nadia Louise Kristensen fra Slyngeskolen.dk. Nadia kan bl.a. forklare, hvorfor det er godt at bære sin baby i slynge, hvordan baby får bedst støtte, og hvordan man kan bruge en slynge i sin hverdag. Nadia medbringer et udvalg af slynger, og kan hjælpe dig med at finde frem til den slyngetype, der er rigtig for dig og din ...


Annonce

... baby.


Endelig kan du møde ernærings- og sundhedsekspert Umahro. Hør hvordan du med mad, motion og kosttilskud kan lindre for eksempel brystbetændelse, humørsvingninger - og også komme løst maveskind og strækmærker til livs. Umahro er stifter af Sundhedsrevolutionen og forfatter til Køkkenrevolutionskogebøgerne. Tjek Umahros hjemmeside på: www.umahro.dk.


Det vil være muligt at købe Helens og Umahros bøger samt slynger til en favorabel pris – så husk kontanter!


Barselscaféen er et gratis arrangement og finder sted på Børnehjælpsdagens Kræmmermarked, Bellahøj, København NV. Adgang til selve markedet er også gratis. Alle tre eksperter stiller op og deler ud af deres viden på frivillig basis. Busserne 250S, 350S og 5A kører lige til døren. 


Læs mere om kræmmermarkedet og se det fulde aktivitets- samt musikprogram på: www.bhd.dk/aktiviteter/marked.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for din hjælp til ammestop. Jeg har i denne uge endelig lagt amningen på hylden, og lillepigen har ikke sagt et kvæk. Hun falder så pænt i søvn, imens jeg synger for hende. Hun er så dygtig, og jeg er glad for, at det har været så let. Der er selvfølgelig stadig mælk i mine bryster, men de er ikke spændte. Så tusind tak for dine råd...

Hilsen en mor, der gerne ville gøre ammestop så let som muligt for både mor og barn.


Annonce