Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse Fabelab

Dato: 13. juli 2024

Fabelab er et dansk designbrand, der specialiserer sig i design og produktion af bæredygtige produkter til børn i alderen 0-5 år. Firmaet er grundlagt i 2013, og navnet Fabelab er en sammensætning af ordene "fabel" og "laboratorium", som understøtter brandets mål om at inspirere til drømme og leg.

Fabelab har en bred række produkter til børn, herunder legetøj, tasker og rygsække, sengetøj, badetilbehør, spisetilbehør, udklædning og meget mere. Hver farve, hvert materiale og hver form er nøje udvalgt for kvalitet og æstetik, med målet om at tilbyde multifunktionelle produkter til overkommelige priser.

Fabelab er kendetegnet ved deres bæredygtighed og fantasifulde produkter, alt sammen designet med børn i tankerne. Fabelab skaber fantasifulde verdener, hvor børn kan være præcis det, de drømmer om - prinsesse, astronaut, ridder eller sommerfugl. Fabelab stræber efter at skabe produkter, der kan vokse med barnet og bruges på forskellige måder.

Fabelab tager deres miljøansvar alvorligt. Deres produkter består af økologisk bomuld og genanvendt polyester, hvilket gør dem holdbare og bæredygtige. Produkterne er designet i Danmark og fremstillet af dygtige håndværkere på små fabrikker, primæret i Indien. Fabelab arbejder tæt sammen med pålidelige partnere for at sikre, at produkterne bliver til under gode og kontrollerede forhold. Produktionen skal leve op til Fabelabs høje standarder for kvalitet og arbejdsforhold. De fokuserer også på at reducere affald og emballage, og de arbejder kontinuerligt på at forbedre deres miljømæssige fodaftryk.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, der blev forældre til en datter i 2020 og en søn i 2023.

Hvorfor har vi valgt Fabelab

Da vi boede i København, var en af mine yndlingsbutikker Fabelab Space, som hyppigt blev besøgt under min første barsel. Fabelab laver de fineste og sødeste produkter, der emmer af kreativitet, fantasi og leg. Fabelab laver de fineste dukker, klæd-ud ting, forskelligt legetøj til rollespilslege mm. Alle deres produkter er lavet i lækre materialer, som er æstetisk smukke, og som pynter på ethvert børneværelse. Vi er derfor meget glade for, at vi har fået lov til at anmelde nogle af Fabelabs lækre produkter!

Førstehåndsindtryk

Vi har modtaget de flotteste og lækreste produkter fra Fabelab!

Det er sommerferie, og vi har modtaget de fineste ting, ideelt til de ferien og de ture, som vi skal på. Vi har modtaget en lækker køletaske (Lunch cooler bag) i det smukkeste ternede mønster i flotte beige, brune og blå nuancer (Cottage blue checks). Den er vildt flot! Og min datter på 3 år er enig i dette. Køletasken har den helt perfekte størrelse - den er ikke stor, men den kan rumme lige præcis det, som vi har brug for, og så kan den også passe ned i en større taske, hvis man ønsker dette. Køletasken er tilmed lavet af genanvendte plastikflasker! Whats not to love?

Matchende til køletasken har vi modtaget en virkelig flot madkasse (Lunchbox 2 layer) i en lækker brun farve (Caramel). Madkassen består af to lag, men man kan fjerne det ene lag efter behov. Madkassen er lavet i lækker kvalitet, og der er tænkt over de små detaljer, såsom et ekstra bredt elastisk bånd og et hul i lågene, som kan åbnes/lukkes for at undgå kondens. Og madkassen er selvfølgelig lavet i biobaseret plastik. Da min datter så madkassen, sagde hun “wow en ny madkasse. Er den til, når vi skal på tur?”, hvorefter hun begyndte at pakke diverse snacks ned i den og sagde “Sådan! Så er vi klar til at tage på tur!”

Vi har dernæst modtaget et termomadkrus (Thermo food jar) med et virkelig fint space mønster (Planetary). Jeg har ønsket mig et termokrus i lang tid og jublede derfor lidt ekstra, da jeg så denne! Termokruset er i en virkelig lækker kvalitet. Der er dobbelt låg, så man ikke risikerer lækage, og så maden holdes ekstra varm. Og så er der endda en indbygget ske, som kan foldes sammen i det ene låg - så smart! Lillebror er lige blevet 10 mdr., og jeg tænker kruset vil være helt ideelt til at holde babymad varmt on-the-go. Og når jeg vender tilbage på arbejde, tænker jeg, at jeg selv vil bruge den til havregrød eller andet. Den er altså bare smart!

Alle de fine madrelaterede ting passer så flot sammen, og det hele er meget stilrent og ikke mindst unisex - hvilket altså er rart, når man både har en datter og søn.

Jeg har derudover modtaget en virkelig stor og flot weekend taske (Weekend storage bag) i en virkelig flot denim-agtig blå farve (Chambray blue spruce). Den passer helt i farven til de madrelatede ting, og den kunne derfor sagtens bruges sammen med dette, fx til en tur på stranden. Tasken er virkelig stor og rummelig! Den er betydeligt større, end jeg lige regnede med. Der er masser af plads til at pakke tøj til en weekend i sommerhuset for hele familien - og mere til! Tasken føles lidt i kvaliteten som et lækkert, tykt quilttæppe. Tasken består af ét stort rum, som kan lukkes med en god tyk lynlås. Den kan nemt gøres flad og fylder ikke særligt meget, når den skal opbevares - men den er samtidig kraftig nok i stoffet til ikke at falde sammen, når den bruges - kæmpe plus herfra! Jeg er vild med den og glæder mig til at få den brugt. Min mand synes også, den er rigtig pæn og var også imponeret over dens størrelse.

Sidst men ikke mindst har vi modtaget det flotteste klæd-ud tøj. Vores datter på 3 år elsker klæd-ud, og hun var derfor ellevild, da hun åbnede pakken. Vi har modtaget et par flotte vinger i en skøn rosa farve (Dress-up wings rainbow old rose). Vores datter råbte højt “Sommerfuglevinger! Er de til mig?! Jeg har altid ønsket mig sådan nogen, og nu har jeg dem endelig!”. Hun fik dem for 3 dage siden, og har haft vingerne på lige siden! Vingerne er lavet i en helt anden kvalitet, end det man kender fra det mere klassiske klæd-ud tøj. Vingerne er lavet af stof, de er meget tykke, og så bevæger de sig rigtig flot, når vores datter hopper eller løber rundt i huset. Det ligner næsten, at de bevæger sig rigtigt.

Vores datter har også modtaget et flot “Moon Fairy” udklædningssæt bestående af en nederdel og kappe med indbygget hue. Vores datter har haft en million spørgsmål efterfølgende om, hvad en “Moon fairy” er, og hun synes, det er så sejt, at hun ikke bare er en normal fe. Nederdelen kan godt gå an som en rigtig nederdel, og vores datter har derfor også troligt haft denne på de sidste par dage.

Til både lillebror og storesøster har vi modtaget et virkelig sejt og flot astronaut kostume! Tøjet har de fineste detaljer, det er lavet i en lækker og tyk kvalitet, og så er det bare slet ikke til at stå for! Tøjet er lavet lidt ligesom en vest, man skal trække ned over hovedet. Hjelmen er aftagelig. Jeg er personligt helt vild med denne!

Begge kostumer er str. 3-6 år. Begge dele passer vores datter rigtig godt, men der er ikke umiddelbart så meget plads til at vokse i tøjet.

Klæd-ud tøjet har de seneste par dage bidraget til så meget sjov og leg for vores datter! Jeg glæder mig til, at lillebror også bliver stor nok til at bruge det, og til at se alt det sjov, de får med tøjet.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 13. AUGUST 2024

Vi har nu brugt de lækre producer fra Fabelab i en måneds tid, og vi har været så glade for dem!

Køletasken har været brugt til alle de hyggelige strandture, som det er lykkes at komme på denne sommer, trods svingende sommervejr. Køletasken har den helt perfekte størrelse, og der er plads til både juicebrikker, sandwiches og snacks. Og det fine blåternede mønster, giver bare den dejligste sommerstemning! Den flotte madkasse fra Fabellab kan også nemt passe ned i køletasken.

Vi har også brugt madkassen rigtig meget til de forskellige ture og steder, som vi er taget på og har besøgt gennem sommeren. Jeg elsker, at madkassen er to-delt, og at man kan fjerne det ene lag, hvis man kun skal have lidt mad med. Jeg kunne godt ønske mig, at madkassen var en smule højere, men man kan godt fjerne det hvide inderlåg, hvis man har brug for lidt ekstra højde.

Klæd-ud tøjet bliver også brugt flittigt herhjemme. Storesøster elsker især at klæde sig ud som “moon fairy”, og hun fortæller gerne historier om, hvordan hun er en måne-prinsesse-fe, og alle de ting hun kan. Hun elsker det!

Vi er bare så glade for produkterne fra Fabelab!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 15. OKTOBER 2024

Vi har nu brugt de fine ting fra Fabellab i 3 måneders tid, og vi er fortsat så glade for tingene.

Vores datter bruger ofte det fine klæd-ud tøj fra Fabellab, og det har bidraget til mange timers sjov og fantasifuld leg!

Vi har også brugt den fine thermotaske utroligt meget, og den har både været med på stranden, på tur, til spiseaften i børnehaven mm. Den holder maden kold i lang tid, og så er den bare så fin i designet - og så er den nem at folde sammen, og den kan derfor opbevares uden at optage for meget plads i skuffen. Den ser også stadig ud som ny, til trods for at være blevet brugt meget.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen fortsættes…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce