Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Wauw Capow kjoler AW23-kollektionen

Dato: 22. august 2023

Wauw Capow er en dansk virksomhed startet af Louise og Mia, der mødte hinanden på "Den Danske Designskole". De opdagede hurtigt, at de delte en fælles drøm om at skabe børnetøj inspireret af børns legende tilgang til livet.

For Louise og Mia er det vigtigt, at børn frit kan have det på, de gerne vil. Derfor er meget af det tøj de designer ikke kønsbestemt. De skræddersyer deres prototyper for at sikre, at designet altid passer til børns form og bevægelser. Det er vigtigt, at tøjet er behageligt at lege i, og der skal netop være plads til leg. Når børn leger, så roder de, de er fordomsfrie, nysgerrige og vidunderligt kreative - og det skal tøjet kunne holde til. Derfor laves alt tøj af højkvalitetstekstiler.

Hver stil og hver lille detalje er inspireret af moderne og konceptuel kunst og farver, detaljerne er ofte tredimensionelle, der er forskellige dyreformer og teksturer, og de bruger også de komfortable funktionelle elementer, man ser i streetwear.

For Louise og Mia er det også vigtigt, at vi passer på hinanden, og tøjet bliver derfor produceret i Serbien på en familieejet fabrik, som de besøger to gange om året. Det gør det muligt at følge processen fra design til produkt, og det sikrer, at produktionen sker under europæiske standarder for beskæftigelse. Samtidig gør produktion i Europa det muligt at transportere tøjet med hjul og ikke vinger, og på den måde reducerer de deres CO2-fodaftryk. Når det er muligt bruger de altid øko-certificerede tekstiler.

Louise og Mia engagerer sig i lokalsamfundet, Vesterbro København, hvor de støtter det lokale NGO-projekt, og hvor de f.eks. også donerer tøj til Røde Kors.

"You can never have to much Wauw Capow in your life."

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, hvis datter fylder 3 år i november 2023.

Hvorfor har vi valgt Wauw Capow

I sommeren 23 var vi så heldige at få lov til at anmelde tøj fra Wauw Capows SS23-kollektion. Disse anmeldelser kan du læse mere om her på siden. Vores datter har været enormt glad for tøjet, og hun har brugt det gennem hele sommeren - hun har elsket de vilde og fantasifulde farver og mønstre, og hun har stolt vist sig frem i tøjet, hver gang hun har haft det på. Særligt har vores datter følt sig meget smuk og feminin i Wauw Capows kjoler, og vi er derfor super glade for, at vi nu har været så heldige også at få lov til at anmelde nogle af kjolerne fra Wauw Capows nye AW23-kollektion.

Førstehåndsindtrykket

Da vi modtager den lillafarvede pakke, kan vores datter næsten ikke vente med at åbne den. I pakken ligger der fire af de skønneste kjoler fra Wauw Capows nye AW23-kollektion - og lige som man troede, at tøjet ikke kunne blive mere sjovt og fantasifuldt, tog man fejl!

Vores datter lægger med det samme mærke til den fineste laksefarvede kjole med svampe på ("Forest Friends Dress"). Vores datter udbryder med stor latter “der er mushrooms på med googly eyes!!”. Vores datter er fortiden meget optaget af rullende, skøre øjne, og kjolen er derfor helt perfekt. Kjolen har en fin lyseblå krave i grønlige nuancer, tilsvarende kraven på jordbærblusen fra SS23-kollektionen. Vores datter ville have kjolen på med det samme næste dag, og hun følte sig så fin i den. Kjolen har en rigtig flot pasform, og pga. vidden i kjolen er der masser af plads til at vokse. Kjolen kan nemt bruges til både hverdag og fest.

Vores datter lægger dernæst mærke til den skønneste sort-og-hvid stribede kjole ("Chirping Striped Dress"). På midten af kjolen ses en fugl med to flæsekraver der går op på hver side af kjolen, for at illustrere fuglens vinger. Kjolen er virkeligt kreativt fundet på, og vores datter synes, at den blå fugl er meget fin. Kjolen er lavet i helt samme snit som svampe-kjolen, og har derfor en super pæn pasform. Dernæst passer kjolen ligeledes både til hverdag og fest.

I pakken ses dernæst de to fineste kjoler, perfekt til jul og nytår. Den ene er en super skøn neongrøn kjole med store, farverige bolsjer i 3D-effekt (“Sweet Simone Mint Dress"). Vores datter grinte, da hun så de store bolsjer, og hun er så stolt over, at hun nu har en “slikkjole”. Denne kjole er helt perfekt til fest, jul og nytår. Kjolen er lavet i tyl med et cirkulærtmønster, hvilket giver en skøn effekt sammen med den kraftige grønne farve og de farverige bolsjer - den er bare så skøn!

Den anden kjole er en vaskeægte julekjole (“Candy Girl Dress”). Sidste jul var vores datter fuldstændig vild med candy canes, og denne kjole er derfor bare helt perfekt. Kjolen består af en nederdel med store røde og hvide striber, hvorpå to lange "Candy Cane seler" er sat. Den er så skøn, og den er som taget ud af Charlie og Chokoladefabrikken, eller en hvilken som helst amerikansk julefilm. Vi vil klart anbefale, at du holder øje med denne kjole, hvis du vil have den perfekte julekjole. Vi er i hvertfald kommet helt i julestemning herhjemme :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 20. SEPTEMBER 2023

Vi har nu brugt det nye tøj fra Wauw Capows AW23-kollektion i en månedstid, og vores datter har været super glad for tøjet!

Svampekjolen og fuglekjolen er blevet flittigt brugt i børnehaven, og der er ingen tvivl om, at vores datter føler sig så fin, når hun har kjolerne på. Kjolerne har masser af vidde, hvilket giver hende god bevægelsesfrihed. På de varmere dage har vi puttet en lille kortærmet bluse indenunder, mens vi på de koldere dage har brugt en langærmet bluse indenunder - begge dele har set super sødt ud. Under begge kjoler har vi brugt en lilla-hvid-stribet bluse, hvilket har givet et super sødt look. Kjolerne kan nemt parres med flere forskellige farver, og dermed nemt med de ting, man allerede har i garderoben.

Kjolerne er lavet i et forholdsvis stift stof, og de kan derfor godt blive en lille smule krøllede i vask. Jeg foretrækker derfor at stryge dem let efter vask, men dette kan være en smagssmag, da de ikke bliver meget krøllede.

Vores datter er som altid vild med tøjet fra Wauw Capow, og endnu engang skuffer den nye kollektion bestemt ikke! :)

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 20. NOVEMBER 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Wauw Capow i 3 måneders tid, og vores datter har som altid været vild med tøjet.

Vores datter holdt i anledning af sin fødselsdag en regnbuefest for børnehaven, og hun ville naturligvis have sin grønne slik-kjole på til festen. Vores datter var så fin i kjolen, og hun var tydeligt pavestolt over at have den på. Kjolen fik også flere fine kommentarer fra børnehavebørnene, som kom på besøg.

Kjolen blev fyldt med kakaopletter i forbindelse med dagens fødselsdagsfest, men pletterne kom af i vask uden problemer og endda uden pletfjerner. Jeg var ret overrasket, da jeg var sikker på, at kakao ville sætte sig fast i kjolens tyl, men det gjorde det ikke. Den blev fint ren, og kjolen blev heller ikke krøllet i forbindelse med vask. Kjolen er derfor stadig helt som ny og klar til at blive brugt igen til jul!

Vi kan godt mærke, at december nærmer sig, og vores datter har derfor spurgt flere gange, hvornår hun kan få sin Candy Cane kjole på. Hun kan næsten ikke vente! :)

Som altid, bidrager Wauw Capows tøj til masser af smil og sjov.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 8. DECEMBER 2023

Så blev det endelig december, og vores datter har derfor langt om længe kunne få sin fine candy-cane kjole på, - hun har bare ventet så længe:)

Hold op, hvor er den bare skøn! Den klæder vores datter SÅ godt, og hun ligner virkelig en lille nissepige fra julemandens værksted, når hun har den på :) Kjolen har den fineste pasform. Nederdelen sidder godt i taljen og på grund af det brede rygstykke, falder selerne ikke ned, når hun har kjolen på. Hun er så stolt og synes selv, at hun er så fin med den på. Vi har parret kjolen med en hvid langærmet bluse med rullekrave, samt et par hvide strømpebukser.

Hvis dit barn elsker jul, nisser og candy canes lige så meget som vores datter, kan vi varmt anbefale denne kjole! Det er den absolutte perfekte julekjole.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 18. FEBRUAR 2024

Vores datter har nu brugt tøjet fra Wauw Capow i 6 måneders tid, og det er ved at blive tid til sidste anmeldelse.

Vores datter har bare været SÅ glad for tøjet fra Wauw Capow. Tøjet fra Wauw Capow er med til at tilføje masser af farve, sjov og glæde - både til fest og til de mere kedelige leverpostejsdage.

Wauw Capow laver tøj til enhver lejlighed og højtid - man kan få alt lige fra fint sommertøj til juletøj for de store juleelskere - og skøre fantasikjoler til både hverdag og fest. Tøjet tåler vask rigtig godt, jeg har ikke oplevet, at tøjet er blevet forvasket at se på. De fleste tøjdele bliver heller ikke krøllede i forbindelse med vask.

Man kan naturligvis diskutere, hvor praktisk noget af tøjet fra Wauw Capow er, men der er ingen tvivl om, at vores datter har elsket at have ALT tøjet på i børnehave, og hun har på ingen måde haft problemer med at lege i tøjet - også de store fine kjoler! Vi mener, at tøj i skabet er til for at blive brugt - og hvis hun er glad, er vi også glade! Hun har derfor fået alt tøjet på i børnehaven - flere gange :)

På de dage hvor vores datter har haft tøjet på fra Wauw Capow, har hun virkelig skilt sig ud fra mængden. Du finder ikke andet tøj, der ligner tøjet fra Wauw Capow, og vores datter har derfor følt sig super sej, cool og flot, hver gang hun har haft tøjet på. Og det har givet vores datter masser af selvtillid!

Hvis man - ligesom os - har et barn, som elsker farver og fantasi, så skal man i den grad gøre sig den tjeneste at besøge Wauw Capows hjemmeside! De har lige lanceret deres nye forårskollektion, og der er masser af skønne nye varer!

Med tøj fra Wauw Capow får børn i den grad lov til at slippe fantasien løs og lege - og er der noget bedre end det? :) Den varmeste anbefaling herfra!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet…

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce