Annonce

De anmeldte produkter er stillet gratis til rådighed af producenten eller distributøren

Anmeldelse af Müsli by Green Cotton

Dato: 24. april 2023

Müsli by Green Cotton blev lanceret i efteråret 2015. Müsli er kvalitetstøj, der er designet ud fra nøgleord som æstetik, autentisk, beroligende charme og harmoni. Det er skandinavisk design, der både er praktisk og slidstærkt, og det giver børn mulighed for at udvikle sig og udfordre sig selv. Og så er det lavet i moderne og dæmpede nuancer - og naturligvis økologisk.

Müsli børnetøj er GOTS certificeret. Det betyder blandt andet, at minimum 70 procent af produktet består af certificerede økologiske fibre, og at der er en række sikkerhedskrav til, hvordan ulden spindes og behandles. Måden ulden farves på er 100 procent naturlig, der er ingen skadelige eller allergifremkaldende stoffer i tøjet, og du vil opleve, at tøjet og farverne derfor har en utrolig lang levetid.

Müsli laver både bukser, bluser, bodyer, kjoler, heldragter og meget mere. Du kan også finde håndklæder, sengetøj, legetøj og andet tilbehør til baby.

Følgende anmeldelse er lavet af Celine og Graham, hvis datter fyldte 2 år i november 2022.

Hvorfor har vi valgt Müsli by Green Cotton

Vi har længe kendt til Müslis produkter, og vi har, siden vores datter blev født, fast haft noget tøj fra Müsli i vores datters garderobe. Müsli laver sødt, feminint og praktisk tøj, som passer perfekt til hverdagen i vuggestue og til masser af leg. Müslis produkter er altid i en meget blød og lækker kvalitet, og så er der ofte et fint stræk i tøjet, som giver en god pasform og mulighed for at vokse.

Vi er super glade for tøjet fra Müsli, og er derfor super glade for, at vi nu har fået æren af at anmelde noget af deres fine tøj! Og vi glæder os meget til at modtage tøjet :)

Førstehåndsindtrykket

Det første, vi lægger mærke til, da vi modtager pakken, er, at alt tøjet er pakket i små, lækre, bløde, komposterbare poser. De klassiske plastikposer, som tøj normalt kommer i, når man bestiller tøj fra nettet, er væk, og i stedet mødes man af et lækkert og klimavenligt alternativ. Skønt! Poserne er hvide/halvt gennemsigtige, har ingen lugt, og så er de super bløde. Poserne tilfører et virkelig lækkert tegn på kvalitet, og så er det bare skønt, når en tøjvirksomhed, som by Green Cotton, laver nogle tydelige klimavenlige beslutninger for forbrugeren.

Til at starte med vil vi anmelde noget af tøjet fra Müslis nye SS23 kollektion.

SS23 kollektion, piger:

Til vores datter har vi modtaget et skønt blå-prikket sæt bestående af en t-shirt med puf ærmer (DOT top med prikker) med matchende bukser til (DOT bukser med vidde og prikket print). Bukserne er lavet med vidde i benene med elastikker for neden, hvilket giver et skønt og feminint udtryk! Og med de matchende pufærmer i t-shirten, får man bare det sødeste outfit!

I det samme blå-prikkede mønster har vi også modtaget en skøn, feminin kjole (DOT kjole med prikker). Kjolen har puf-ærmer og er plisseret fra navlen og ned - den er SÅ køn og feminin - og lige vores datters stil. Vores datter kunne slet ikke vente med at få kjolen på, da hun åbnede pakken, og pasformen er bare helt perfekt!

Derudover har vi modtaget en skøn sommerdragt i et flot blomstermønster i creme, brune og orange farver (Fiona Poplin sommerdragt med blomsterprint). Sommerdragten er lavet med nogle skønne, bredde stropper foroven, samt elastik over brystet og nede ved benene. Dette giver en super lækker og feminin pasform - den bliver perfekt til sommer og varme dage!

Vores datter er nu 2,5 år og har brugt str. 92 gennem det meste af vinteren. Den seneste 1,5 månedstid er vores datter rykket op i str. 98, og alt tøjet er derfor i str. 98, bortset fra t-shirten, som vi har valgt i str. 104.

Müslis nye SS23 kollektion består af flere forskellige dele med DOT mønstret og Fiona Poplin mønstret. Vi kan derfor kun anbefale, at man kigger forbi hjemmesiden, og ser om der er andre dele med mønstret, man kan lide - og obs! Det kan blive svært at vælge! ;)

SS23 kollektion, drenge:

Udover det skønne sommertøj til vores datter, har vi også modtaget lidt lækkert drengetøj, da vi venter en lille ny. Tøjet er SÅ sødt og er lavet i en enormt lækker, blød og strækbar kvalitet, og tøjet passer derfor perfekt til en lille nyfødt dreng.

Sættet er lavet med det sødeste bilmønster, og består af et par bløde bukser med bred talje og bred elastik ved benene (Automobile bukser med print af biler) samt en matchende body med krydslukning i siden (Mini Me body med krydslukning). Hvis man spørger mig, er krydslukning på bodier et absolut MUST til de første 3-4 måneder af barnets liv! Mange nyfødte kan ikke lide at få noget ned over hovedet, og det kan også være svært at give de helt små tøj tøj på, når de endnu ikke kan holde hovedet selv - bodier med krydslukning er derfor en genial opfindelse, det gør hverdagen SÅ meget nemmere!

Sættet er lavet i den blødeste og lækreste kvalitet, og vi glæder os derfor meget til at bruge tøjet, når vores lille dreng er født! Vi kan kun anbefale, at man ser tøjet i virkeligheden, så man kan mærke, hvor lækker kvaliteten på tøjet er. Vi har bestilt sættet i str. 56.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 22. MAJ 2023

Vi har nu brugt det lækre sommertøj fra Müsli i en måneds tid, og vi har været så glade for tøjet!

Vores datter er vild med det blå-prikkede mønster, og hun har derfor haft den skønne kjole og bluse-bukse-sættet på flere gange. Vi har heldigvis også haft skønt vejr, og vi har derfor haft rigtig god mulighed for at bruge tøjet, det har bare været perfekt. Stoffet, som tøjet er lavet af, er virkelig blødt og af den lækreste kvalitet - det er luftigt og perfekt til varme sommerdage.

Den blå-prikkede kjole kan bruges til både hverdag og fest! Vores datter har både haft kjolen på til konfirmation og i vuggestue. Kjolen kan nemt dresses op eller ned alt afhængig af, om den skal bruges til netop hverdag eller fest, og så er pasformen bare SÅ flot til vores datter! Kjolens fine flæseærmer, den tætsiddende pasform ved maven/brystet, og den plisserede nederdel, som giver den løse pasform under navlen, giver bare den flotteste pasform. Kjolen er i den grad blevet en af vores datters yndlingsting i garderoben.

Bluse-bukse-sættet giver et sødt og mere afslappet look pga. den store vidde i bukserne. Sættet er perfekt til vuggestuen eller en lazy søndag. Sættet kan også nemt matches på kryds og tværs - blusen passer fx perfekt til et par shorts eller andet i garderoben, som ikke er i samme mønster/farve.

Vi glæder os til fortsat at bruge det fine sommertøj fra Müsli.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 28. JULI 2023

Vi har nu brugt tøjet fra Müsli i 3 mdr., og vores datter har været super glad for tøjet!

Sommervejret har været meget varieret, og nogle dage ikke det varmeste - så DOT-sættet med bukser og t-shirt er derfor blevet brugt flittigt gennem sommeren. Hele DOT-serien er lavet i den lækreste, blødeste kvalitet, og det holder bare vask efter vask! Selvom tøjet har været brugt mange gange og dermed er blevet vasket mange gange, har tøjet ikke mistet sin blødhed, blevet forvasket, falmet eller andet. Alle pletter har været meget lette at fjerne, og tøjet ser stadig næsten ud som nyt!

Hele DOT-serien er lavet i en løs og lækker pasform, hvor stoffet og elastikkerne ikke sidder tæt, hvilket har været dejligt behageligt for vores datter gennem sommeren. Fiona Poplin sommerdragten er i modsætning hertil lavet i en lidt strammere pasform, hvor elastikken har været lidt strammere omkring lårene.

Müsli har lige lanceret deres nye AW23 kollektion, og vi kan derfor kun anbefale, at man tager et kig forbi deres hjemmesidde og ser de nye lækre styles! Vi har været meget glade for kvaliteten af tøjet, og vil derfor glæde os meget til at modtage nogle af de nye styles.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 17. AUGUST 2023

AW23 kollektion, piger:

Det kolde efterårsvejr er begyndt at vise sig, og vi har derfor modtaget nogle lækre nye varer fra Müsli by Green Cotton. Müsli har fornylig lanceret deres nye efterårskollektion, og der er de fineste styles at hente! Müsli har bl.a. lavet den fineste kollektion i et “berry” print samt i et “love” print, hvor man således både kan finde bluser, bukser og kjoler i samme mønster.

Vi har modtaget det skønneste sæt, herunder en “berry bluse med høj hals og print" samt et par matchene “berry leggings med bærprint". Tøjet er lavet i den lækreste, ultrabløde kvalitet. Tøjet er lavet i rib-kvalitet og har derfor et lækkert stræk samt en skøn pasform med mulighed for at vokse. Berry blusen har fine puf-ærmer og med det fine bærmønster skabes det sødeste, feminine sæt - lige i vores datters stil.

Fra “love” kollektionen har vi modtaget den skøneneste “love kjole med hjerte print”. Kjolen er lavet med flæseærmer i helt samme snit, pasform og blødhed som "DOT kjolen” fra sommerkollektionen - en kjole som vores datter har brugt meget flittigt henover sommeren. Vores datter har været super glad for DOT-kjolen, og vi er derfor ikke i tvivl om, at denne også bliver et hit til efteråret! Ikke mindst pga. det fine hjertemønster, som vores datter faldt pladask for - “en hjertekjole Mommy! WOW!”. Da kjolen er hvid/cremefarvet føles kjolen lidt sommerlig, men det røde hjertemønster er med til at gøre kjolen mere “julet”, og den passer derfor perfekt til efteråret/vinteren. Jeg tænker den bliver SÅ fin til vinter med en rød cardigan og et par hvide eller røde leggings.

Vi har derudover modtaget en “pointel pufærme cardigan med hulmønster”. Cardiganen er fra en tidligere kollektion, men lever bestemt stadig op til Muslis lækre kvalitet. Cardiganen er enormt blød og lavet i et lækkert stræk - og så er den lavet i den fineste lyserøde farve “rose moon”, hvilket kombineret med pufærmerne giver den sødeste, feminine pasform.

SS23 kollektion, drenge:

Lillebrors ankomst er lige om hjørnet, og vi får derfor købt det sidste tøj ind. I sommers bestilte jeg det sødeste lyseblå leggings-body sæt med bilmønster fra Muslis babykollektion. Jeg var mega begejstret for den lækre og ultrabløde kvalitet, som sættet var lavet i, og jeg har derfor været nødt til at bestille endnu en ting fra samme kollektion - denne gang en “Mini me heldragt”.

Heldragten lever i den grad op til forventningerne - hvis man ønsker at give sin lille ny noget ultrablødt og komfortabelt tøj, som er nemt at give på og tage af, så skal man virkelig gøre sig den tjeneste at tjekke Müslis “Mini me” kollektion ud. Heldragten kan foldes over hænder og fødder, og så er den lavet med trykknapper på begge sidder af benene (det er min erfaring, at heldragter ofte kun har knapper i den ene sidde), hvilket gør det ekstra nemt at give den af og på. "Mini me" kollektionen går fra str. 44-74, og kvaliteten af tøjet er meget gennemtænkt. Selv de allermindste børn kan passe det.

Vi glæder os så meget til at se lillebror i det fine lyseblå tøj fra Müsli.

OPDATERET ANMELDELSE 15. SEPTEMBER 2023

Vores datter har nu brugt det nye fine tøj fra Müslis AW23-kollektion i en måneds tid, og hun har været super glad for det! Både leggings-bluse sættet og kjolen er blevet brugt flittigt. Tøjet har en super lækker pasform, og så er det bare dejligt blødt med et godt stræk. Vores datter føler sig super fin i tøjet, og endnu engang skuffer Müslis kvalitet bestemt ikke.

Lillebror er endelig kommet til verden, og vi har derfor haft mulighed for at få brugt det fine babytøj. Det fine automobile sæt var med i hospitalstasken, og det har været smørblødt at give på den lille ny babykrop. Tøjet er lavet i den absolut blødeste kvalitet - tøjet har masser af stræk og var derfor nemt at give på. Særligt er slå-om funktionen på bodyen absolut guld værd til den lille ny, og den store elastik ved maven på bukserne giver en god og komfortabel pasform.

Vi glæder os til at fortsætte med at bruge tøjet - både til den lille og store!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 12. NOVEMBER 2023

Vores datter har nu brugt den nye kollektion fra Müsli i 3 måneders tid, og hun er fortsat super glad for tøjet. Leggings-bluse sættet bliver brugt flittigt. Tøjet har et rigtigt godt stræk, og med de fine pufærmer har sættet bare den pæneste pasform til vores datter. Et praktisk og samtidig enormt fint og sødt sæt til hverdagen i børnehaven.

Lillebror har også flittigt fået brugt tøjet fra Müsli. Jeg elsker, at bukserne er lavet med en ekstra bred elastisk talje - dette giver både plads til, at han kan vokse, og samtidig er der ikke noget, som sidder og strammer på den lille mave - og bleen sidder også bedre. Dernæst giver den høje talje bare en super fin pasform på babykroppen. Jeg kommer uden tvivl til at købe flere bukser af samme slags! De har været fantastiske!

Sovedragten har også været brugt flittigt. Den er lavet i samme stof og er derfor lige så blød og strækbar, som resten af tøjet. Sovedragten kan nemt tages af og på, da den kan foldes helt ud, og man kan således nemt få adgang til bleen om natte. Derudover er det bare super dejligt, at den kan foldes op over fødderne (og hænderne). Nogle gange kan spædbørn godt blive lidt kolde på hænder og fødder, og have brug for dette lille ombuk.

Babytøjet er lavet i et super lækkert og strækbart materiale. Vores dreng er en fysisk stor dreng, som i andre mærker er gået over til str. 62 og 68 (han er 9 uger og 7,7 kg). Men mht. babytøjet fra Müsli kan han faktisk stadig passe str. 56 lidt endnu, fordi tøjet er så blødt og strækbart. Det er et stort plus at kunne bruge tøjet i lidt længere tid ad gangen.

Kærlig hilsen
Celine & Graham

OPDATERET ANMELDELSE 18. FEBRUAR 2024

Vi har nu brugt tøjet fra Müsli i 6 måneders tid, og vi har været utroligt glade for tøjet. Da foråret (forhåbentligt) er på vej, og børnene er vokset ud af det meste af tøjet, så bliver dette den sidste anmeldelse.

Babytøjet fra Musli har været en absolut favorit herhjemme! Det er lavet i en utroligt lækker kvalitet - tøjet er enormt blødt og strækbart. Da tøjet har et rigtig godt stræk, dækker tøjet over flere størrelser - vores søn kunne fx stadig passe natdragten i str. 62, da han rykkede op i str. 74 i andre mærker. Tøjets pasform er dernæst så lækkert på den lille babykrop! Det store mavestykke på bukserne, gør at bukserne sidder rigtig godt. Bodyerne lavet med cross-over, der er masser af knapper til nem åbning/lukning mv. Det er praktisk, og tøjet mister ikke sin blødhed eller bliver slidt af flere gange vask.

Vores store pige på 3 år har også været utroligt glad for tøjet fra Müsli. Vores datter bruger stadig flittigt det fine kirsebærsæt og de fine kjoler. Tøjet er praktisk og fungerer perfekt til hverdagen i børnehave. Der er masser af stræk i tøjet, og det giver masser af plads til at vokse og også kunne bevæge sig i tøjet. Tøjet er blødt, slidstærkt, og det tåler vask rigtig godt - tøjet mister ikke sin blødhed, og det ser ikke forvasket ud, trods utallige vaske.

Alt i alt får man hos Müsli tøj i en høj kvalitet til en fornuftig pris. Tøjet er strækbart og kan derfor bruges over længere tid, det er slidstærkt og lavet til at blive brugt af børn. Vi har allerede selv tilføjet mere tøj fra Müsli til skabet herhjemme, og det bliver bestemt ikke sidste gang.

Vi kan varmt anbefale tøjet fra Müsli!

Kærlig hilsen
Celine & Graham

Anmeldelsen er afsluttet

Anmeldelse

Galleri

Klik for større udgave


Annonce