Annonce

Annonce

Dit sensitive barn


31. januar 2016

Forfatter:
Anne-Mette Sohn Jensen
Forlag:
Forlaget Pressto
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
282
Pris:
299
ISBN:
9788790333591

Læs omtalen af "Dit sensitive barn " under annoncen ...


Annonce

Dit sensitive barn - en guide til en bedre hverdag er skrevet på baggrund af erfaringer og eksempler fra flere end 50 forældre om alt fra søvn, mad, legekammerater og venskaber over søskende til nedsmeltninger, højtider, tøj der kradser, og meget mere.

Bogen indeholder desuden en gennemgang af den nyeste forskning på området og er spækket med gode råd, andre forældres erfaringer og faglige betragtninger omkring hverdagslivet med et sensitivt barn.

Særligt sensitive børn har mange ekstra udfordringer i en hverdag, der er tætpakket med aktiviteter og måske uro i børnehave eller skole. Men med den rette viden hos forældre, lærere, pædagoger og andre voksne i barnets hverdag kan disse udfordringer sagtens tackles.

Anne-Mette Sohn Jensen er cand. pæd. i pædagogisk psykologi på Aarhus Universitet med speciale i særlig sensitivitet. Hun holder foredrag og rådgiver om emnet over hele landet.

Køb bogen "Dit sensitive barn " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annonce