Annonce

Annonce

Se, hør og forstå dit barn


1. oktober 2015

Forfatter:
Charlotte Andersen
Forlag:
Dafolo
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
167
Pris:
225
ISBN:
9788771691329
Se, hør og forstå dit barn

Læs omtalen af "Se, hør og forstå dit barn " under annoncen ...


Annonce

Alle forældre gør det bedste, de kan, men at være forælder eller pårørende til et barn med en uhensigtsmæssig urolig eller udadreagerende adfærd kan være udfordrende. Et barn med urolig eller udadreagerende adfærd profiterer af, at forældrene styrer, støtter og guider det – men i en travl hverdag kan det ofte være svært at bevare roen og have det nødvendige overskud til at give den bedst mulige støtte til sit barn.

For at kunne hjælpe og støtte sit barn på den bedst mulige måde er det helt nødvendigt, at man som forælder forstår, hvorfor barnet har de negative reaktionsmønstre. Denne bog har til formål at give en grundlæggende forståelse for barnets adfærd, og forfatteren præsentere samtidig nogle konkrete metoder, som kan bruges til at støtte barnet og til at ændre dets adfærd i en mere hensigtsmæssig retning.

I bogen findes 10 konkrete skemaer og hjælpekort, som kan hjælpe barnet i de daglige rutiner, der let kan blive konfliktfyldte.

Bogen er relevant for forældre og andre pårørende, lærere og pædagoger til børn i alderen 3-15 år. Den henvender sig primært til familier med børn med urolig eller udadreagerende adfærd, men kan bruges som inspiration i alle familier.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko - De første og eneste sko dit barn behøver

Har du nogensinde tænkt over, at næsten alle børn bliver født platfodet? De fleste børn lærer faktisk bedst at gå, når de går på bare fødder.

Den bedste måde at styrke deres svang, sener og muskler i foden er gennem denne naturlige tilgang.
Det var bland andet den indsigt, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annonce