Annonce

Annonce

Beauvais børnmad hedder nu Semper


20. januar 2012

Semper børnmad har her fra årsskiftet 2011/2012 o​vertaget Beauvais børnemad. Det betyder at Sempers røde logo i de kommende uger vil afløse Beauvais-navnet på de velkendte æsker med havre-, hirse-, og fuldkornsgrød. Det betyder naturligt også ændringer i visse opskrifter.


Semper vil, som både Semper og Beauvais tidligere har gjort, sælge grødprodukter, forskellige frugt og grøntsagsprodukter på glas og de vil også ...


Annonce

... sælge modermælksersatning og vælling. Det modermælkserstatningsmærke der føres videre vil være Allomin.


Semper lover, at ud over nyt navn og videreudvikling i sortimentet, så vil forældre og børn ikke mærke meget til de to køkkeners fusioner. Den faglige forankring bag Beauvais Børnemad er rykket med til Semper og forældre kan naturligt konsultere ernæringskonsulenterne, der vil svare på evt. spørgsmål om produkterne.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tack før alla svar jag får från dig, tycker det är helt fantastiskt att du verkar komma ihåg vad man skriver i tidigare frågor =).

Tack før svar
Karolina, mor til tvillinger


Annonce